Avantajları

Webmanager Bayi ve Servis Yazılımı’nın Avantajları;

  • Eksik Bilgilendirme ve Yanlış İşlemlerden kaynaklanan iş kayıplarının önüne geçer,
    Telefonla, faxla yapılan sipariş işlemleri, siparişlerin takibinde yaşanan aksaklıklar, yanlış mal gönderimleri, yanlış gönderimlerden kaynaklanan maliyetler vb. maliyetlerinin azaltılması konusunda avantaj sağlar.
     
  • Kırtasıye, personel ve zaman maliyetlerinden tasarruf sağlar.
    Fax, Fotokopi vb. kırtasıye maliyetleri, bu işlemleri yürüten personel ve işlemlerin yürütülmesi esnasında ki zaman maliyetlerinden büyük azalmalar oluşturur.
     
  • Yüksek Performanslı Veri Tabanı ile Hızlı Çalışma.
    WebManager Bayi ve Servis Yazılımı; dünyada Yahoo, Google, NASA, UNİCEF gibi dev kuruluşların kullandığı MySQL veri tabanını kullanmaktadır. MySQL performans ve hızlılık anlamında kendini kanıtlamış bir veri tabanıdır.
     
  •  Kullanıcı Dostu;
    WebManager Bayi ve Servis yazılımının Yönetici ve Kullanıcı arayüzleri, gözü yormayacak, uzun saatler kullanımı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır. 
     
  • Yüksek Güvenlik Altyapısı;
    Webmanager Bayi ve Servis Yazılımının alt yapısında banka ve finans kuruluşlarının kullandığı güvenlik altyapısı kullanılmaktadır. Sanal Klavye, Güvenlik Kodu, Giriş Kayıtlarının Tutulması, Şifremi Unuttum vb. özellikler bu uygulamalardan sadece bir kaçıdır.
     
  • Pratik ve Kolay Kullanım;
    Webmanager Bayi ve Servis Yazılımı geliştirilirken anlaşılabilir ve tıkla-kullan mantığı ön planda tutulmuştur. Facebook ve MSN kullanabilen herkes Webmanager Bayi ve Servis’i de rahatlıkla kullanabilmesi hedeflenmiştir.
     
  • Esneklik;
    Webmanager Bayi ve Servis Yazılımı esnek yapısı sayesinde firmanın ihtiyaçlarına göre uyarlanabilmektedir. Ayrıca firmanın kullandığı veya ihtiyaç duyduğu farklı yazılımlarla konuşturulması da mümkün olabilmektedir.

 

Copyrights © 2024 All Rights Reserved