Avantajları

Webmanager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımı’nın Avantajları;

  • Yüksek Performans
    WebManager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımı’nda; dünyada Yahoo, Google, NASA, UNİCEF gibi dev kuruluşların kullandığı MySQL veri tabanını kullanmaktadır. MySQL performans ve hızlılık anlamında kendini kanıtlamış bir veri tabanıdır.
     
  • Bilgi İşlem Departmanları Tarafından Test Edilmiş ve Onaylanmış;
    Webmanager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımı’nı kullanan tüm kurum ve kuruluşlarda bilgi işlem departmanı olup, Satınalma ve proje geliştirme aşamalarında ilgili personel tarafından, altyapı, işlevsellik ve kullanım kolaylığı test edilmiş ve onaylanmıştır.
  • Kullanıcı Dostu;
    WebManager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımının kullanıcı ve ziyaretçi arayüzü, gözü yormayacak, uzun saatler sitede dolaşmayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır.
     
  • Sürekli Gelişim;
    Webmanager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımı; konusunda uzman yazılım mühendisleri tarafından günün şartlarına ve müşteri ihtiyaçlarına sürekli geliştirilmekte ve yeni özellikler eklenmektedir.
     
  • Ortak Platform Kurgusu;
    Webmanager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımındaki tüm AR-GE çalışmaları ortak platformada yapıldığından tüm müşterilerimiz yeni eklenen bir özellikten anında faydalabilmekte ve bu özelliği web sitelerinde kullanabilmektedirler.
     
  • Yüksek Güvenlik Altyapısı;
    Webmanager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımının alt yapısında banka ve finans kuruluşlarının kullandığı güvenlik altyapısı kullanılmaktadır. Sanal Klavye, Güvenlik Kodu, Giriş Kayıtlarının Tutulması, Şifremi Unuttum vb. özellikler bu uygulamalardan sadece bir kaçıdır.
     
  • Esneklik;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı esnek yapısı sayesinde firmanın ihtiyaçlarına göre uyarlanabilmektedir. Ayrıca firmanın kullandığı veya ihtiyaç duyduğu farklı yazılımlarla konuşturulması da mümkün olabilmektedir.
     
  • İşlevsellik;
    Herhangi bir sektörde bulunan bir firmanın ihtiyaç duyduğu bir Webmanager özelliği başka sektördeki bir firmada farklı bir ihtiyaçda kullanılabilecek şekilde işlevsel olabilmektedir. 

 

Copyrights © 2024 All Rights Reserved