Özellikler

Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımının Özelliklerinden Bazıları;

  • Yönetilebilir Arayüz;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı ile web sitenizin ziyaretçi arayüzünü bir mağazanın sürekli vitrinini yenilediği gibi değiştirebilir ve hedef kitlenizin ilgisini çekecek uygulamaları istediğiniz anda yapabilirsiniz.
     
  • Yönetilebilir Menü ve Sayfa Yapısı;
    Ziyaretçi ve müşterilerinizin web sitenizde aradıkları bilgiye kolay ulaşmalarını sağlayacak menü yapısını kurgulayabilir,sunmak istediğiniz bilgileri istediğiniz menünün altına sayfalar şeklinde konumlandırabilirsiniz.

     
  • Gelişmiş İçerik Editörü;
    Sayfa içerisindeki metinleri, resimleri, şekilleri ve tabloları hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan MS Word’teki gibi kendiniz düzenleyebilir, sayfa kopyalama özelliği ile birbiriyle uyumlu web içerik sayfaları oluşturabilirsiniz.

  • Akıllı Form Sihirbazı;
    Webmanager’ın Akıllı Form Sihirbazı sizi, iş ortaklarınız,müşterileriniz ve ziyaretçilerinizle etkileşim içine sokacak,pazarlama faaliyetlerinize katkı sağlayacak bilgileri toplamanıza yardımcı olacak formları hazırlamanıza yardımcı olur.


  • Üyelik,Teklif,Sipariş,Ödeme Modülleri ile Ticari Kullanım;
    Webmanager, websitenizi internet üzerinden tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinizi yürütmenizin yanı sıra satış yapmak ve ödeme almak için size farklı seçenek ve özellikler sunmaktadır. Üyelik sistemi ile müşterilerinizi sitenize kaydedebilir, ürün ve hizmetlerin siparişini alabilir, ödeme seçeneklerinden birini kullandırarak tahsilat problemlerinizi çözebilirsiniz.


  • Profosyonel Güvenlik Uygulamaları;
    Webmanager’da web siteniz banka ve finans kuruluşlarınınkullandığı profesyonel güvenlik alt yapısı ile korunmaktadır.
    Sanal klavye, güvenlik kodu, şifremi unuttum, yetkilendirme,yedekleme ve sayfa loglama bunlardan sadece birkaçıdır.


  • Ayrıntılı Site Analiz ve İstatistikleri;
    Webmanager, web sitenizi tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinizin analiz ve değerlendirmesini yapmak içinkullanabilmenize fırsat sunuyor.
    Webmanager’ın ayrıntılı site istatistik ve raporlarında;müşteri ve ziyaretçilerinizin en çok hangi ürün, hizmet veya sayfaları gezdiğini, hangi zaman dilimlerinde yoğunluk yaşadığını, arama motorları tarafından hangi kelimeler ile bulunduğunuzu ve bu kelimelere göre başarı oranınızı takip etmenize ve buna göre tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinizi konumlandırmanıza olanak sağlıyor.

     
  • Arama Motorlarına Uygun Altyapı;
    Webmanager, Google, Yahoo, MSN vb arama motorlarının sitenizi bulabileceği ve içerisindeki verileri indeksleyebileceği bir yapıda geliştirilmiştir.Yapılan testler ve uygulamalarda site içeriğine girilen metinler,arama motorlarının kolay okuyabileceği şekilde hazırlanırsa,sadece birkaç hafta içinde arama motorları tarafından bulunmasında önemli farklar oluştuğu gözlenmiştir.

     
  • Görsel Foto/ Video Galeri Uygulaması;
    Webmanager, websitenizde ürün, hizmet ve projelerin tanıtımını yaparken müşteri ve ziyaretçilerinizin ilgisini çekecek ve tanıtımlarınıza al-beni katacak görsel foto/video galeri ile donatılmıştır. Esnek yapısı sayesinde görsel öğelerinizi sayfa içerisinde sunmak istediğiniz biçimde konumlandırabilirsiniz.

     
  • Esnek Kod Yapısı ve Zengin Eklenti Seçenekleri;
    Webmanager, bu gün makine, eğitim, tekstil, mobilya, sağlık vb. gibi 50 den fazla sektörde başarıyla kullanılmaktadır.
    Esnek kod yapısı sayesinde Webmanager ile geliştirilen websiteleri firmaların tüm kurumsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde oluşturulmuştur. Webmanager ile web siteniz, Pop-up pencere, intro, online döviz kuru, anket, faydalı linkler, ziyaretçidefteri vb. zengin eklenti seçenekleri ile müşteri ve ziyaretçilerinizin gözünde prestij ve değer kazanır.


  • 15 Ek Dil Seçeneği ile Global Kullanım;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı ile websitenizi tüm dünyaya açabilirsiniz.
    15 farklı dil modülü ile firmanızı, ürün, hizmet ve projelerinizi İngiltere’den Çin’e Almanya’dan Suriye’ye tüm ülkelerdekiinternet kullanıcıları ile tanıştırabilirsiniz.

     
  • Her Tip Kullanıcıya Hitap Eden Kolay Kullanım Özelliği ;
    Artık web sitenizi yönetmek, içindeki bilgileri değiştirmek için HTML, Java Script vb. kod ve teknik bilgiye, ne de bunları bilen bir teknik personele ihtiyacınız olmayacak, Webmanager ile, web sitenizi yönetmeniz ve içindeki bilgileri değiştirmek için sadece bilgisayar okur yazarı olmanız yeterli.
    Eğer MSN kullanıyorsanız ve internet sitelerini gezebiliyorsanız bu Webmanager ile web sitenizi yönetmeniz için yeterli bir bilgidir.

     
  • Etkin Yardım ve Destek Hizmetleri;
    Video Yardım CD’si, Telefon, Mail ve MSN ile takıldığınız tüm konularda danışabileceğiniz ücretsiz teknik danışmanlık hizmeti, web sitenizin görsel zenginliğini artırmak istediğiniz takdirde görsel tasarım hizmeti, web sitenizi güncelleme ve veri girişi konusunda hizmet almak istediğiniz takdirde uzman veri giriş ve sayfa güncelleme hizmetleri tarafımızdan verilmektedir.

     
  • 5 Yıl Yazılım Garantisi;
    Webmanager ile web siteniz 5 yıl boyunca garantimizaltındadır.
    Webmanager’ın kod yapısı veya yazılım altyapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı websitenizde sorun yaşamanız halinde teknik destek ekibimiz hiçbir ücret almadan sorununuzu giderecektir.
     


Copyrights © 2024 All Rights Reserved